Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumun içinde yüzmek

Rüyada kumun içinde yüzmek

Rüyada kumun içinde yüzmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada kumun içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Olayları telafi etmeniz gerekmediği gibi, tolere dahi edemeyeceğinizi düşünebilirsiniz.

Rüyada kumun içinde yüzmek güllük gülistanlık olacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, hainlik yapacağına delalet eder.

Rüyada kum içinde yüzmek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kumlu denizde yüzmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, yokluğun biteceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumlu suda yüzmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumda yüzmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, işlerin aksayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına inanılır.

Rüyada kum içinde bozuk para görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı içinde kum görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, işinde profesyonel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının içinde kum görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments