Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sarısı kum görmek

Rüyada altın sarısı kum görmek

Rüyada altın sarısı kum görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet eder.

Rüyada altın sarısı kum gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi ya da ihtiyaçlarınızı açıkça dile getirmeniz gerekebilir.

Rüyada altın sarısı kum görmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı deniz kumu görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı kum görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, insanlardan takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada kumun içinde altın bulmak rahat bir yaşama kavuşulacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kum yığınının altında kalmak başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işarettir.

Rüyada kumdan altın çıkarmak sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada kum altında kalmak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına alamet eder.

Rüyada kumun altında kalmak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments