Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı deniz kumu görmek

Rüyada sarı deniz kumu görmek

Rüyada sarı deniz kumu görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı deniz kumu gördüyseniz:

  • Aşka zaman ayırmalısınız.

Rüyada sarı deniz kumu görmek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine yorulur.

Rüyada sarı kum görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, nimet bolluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada altın sarısı kum görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz kumu kazmak işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına rivayet eder.

Rüyada denizden kum çıkarmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz deniz kumu görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada deniz kumuna gömülmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, büyük bir gelir toplayacağına, daha fazla gelire kavuşacağına delalet eder.

Rüyada denizde kum görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments