Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın üstünde oturmak

Rüyada ayın üstünde oturmak

Rüyada ayın üstünde oturmak rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Rüyada ayın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Karlı olmayan iş anlaşmaları veya ufak tefek alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada ayın üstünde oturmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, huzurlu günlerin biteceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına işarettir.

Rüyada ayın üstünde yürümek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, şansın ve bahtın da açılacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yol üstünde oturmak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada taş üstünde oturmak buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, patlama noktasına geleceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağın üstünde oturmak işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde oturmak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, büyük başarılara kazanılacağına işarettir.

Rüyada buzun üstünde oturmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde oturmak işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments