Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna kemer takmak

Rüyada boynuna kemer takmak

Rüyada boynuna kemer takmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada boynuna kemer takmak gördüyseniz:

  • Olan biten rutini bozan olaylara sinirlenmek veya hatalı yerleri onarmaya çalışmak yetmeyebilir.

Rüyada boynuna kemer takmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada deri kemer takmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, geçim kaygısı duymayacağına rivayet eder.

Rüyada beline altın kemer takmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bele kemer takmak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine yorulur.

Rüyada süslü kemer takmak iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada siyah kemer takmak sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada yeşil kemer takmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, sabrını zorlayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kalın kemer takmak güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments