Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalın kemer takmak

Rüyada kalın kemer takmak

Rüyada kalın kemer takmak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kalın kemer takmak gördüyseniz:

  • Bir yandan hayranlık uyandırırken, bir yandan da kıskanılabilirsiniz.

Rüyada kalın kemer takmak yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kalın kemer görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kalın alyans takmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, dolandırılacağına tabir olunur.

Rüyada kalın altın yüzük takmak rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kalın altın bilezik takmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, darda kalacağına yorulur.

Rüyada kalın yüzük takmak çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, rahatının yerinde olacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına alamet eder.

Rüyada kalın bilezik takmak ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada süslü kemer takmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments