Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kemer takmak

Rüyada birine kemer takmak

Rüyada birine kemer takmak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, hep yerinde sayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kemer takmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren bir konu beklenmedik bir şekilde lehinize gelişme gösterebilir.

Rüyada kırmızı kemer takmak sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kemer takmak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine işaret eder.

Rüyada pembe kemer takmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada deri kemer takmak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada sarı kemer takmak kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalet eder.

Rüyada kemer takmak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine işarettir.

Rüyada süslü kemer takmak bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, kolaylıklara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada pantolona kemer takmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments