Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kemer takmak

Rüyada mavi kemer takmak

Rüyada mavi kemer takmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, darp edileceğine, sermayesini kaybedeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kemer takmak gördüyseniz:

  • İşyerinizde, çalışma arkadaşlarınızla hoş olmayan tartışmalara girebilirsiniz.

Rüyada mavi kemer takmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada pantolona kemer takmak sıhhat ve moral bulacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işarettir.

Rüyada siyah kemer takmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı kemer takmak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deri kemer takmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe kemer takmak moralinin bozulacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beline kemer takmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabada emniyet kemeri takmak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments