Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe kemer takmak

Rüyada pembe kemer takmak

Rüyada pembe kemer takmak rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, ticaretinin büyüyeceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada pembe kemer takmak gördüyseniz:

  • Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir.

Rüyada pembe kemer takmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine inanılır.

Rüyada kemer takmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kalın kemer takmak zinde kalacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil kemer takmak elini haramdan uzak tutacağına, çok büyük zararlar edileceğine, ticaretinin de hızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kemer takmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, yeni yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kemer takmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kemer takmak dayanışmanın ve düzenin artacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Rüyada deri kemer takmak yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments