Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bele kemer takmak

Rüyada bele kemer takmak

Rüyada bele kemer takmak rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, mutluluk ve saadete tabir olunur.

Rüyada bele kemer takmak gördüyseniz:

  • Mesleki alanda zihni fonksiyonlarınızı daha iyi kullanın.

Rüyada bele kemer takmak farklı sosyal ortamlara gireceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bel kemeri görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına yorulur.

Rüyada bele silah takmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işarettir.

Rüyada bele kuşak bağlamak zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bel ağrısı hissetmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bel görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, getirisi çok olan işler yapacağına delalet eder.

Rüyada bel ameliyatı olmak hayatının afiyette geçeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bel ölçmek hem de zengin biri olacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments