Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı karga görmek

Rüyada sarı karga görmek

Rüyada sarı karga görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına işaret eder.

Rüyada sarı karga gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite gösterebilirsiniz.

Rüyada sarı karga görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çocuklar gibi şen olacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kargayı beslemek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada çok büyük karga görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karga eti görmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada karga öpmek neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına işarettir.

Rüyada karganın ısırmasını görmek kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada karga görmek finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada siyah karga öldürmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, içinin ferahlayacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments