Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga öpmek

Rüyada karga öpmek

Rüyada karga öpmek yüceltileceği sözler duyacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, adım atarken çok zorlanacağına inanılır.

Rüyada karga öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz ikinci planda olmakla beraber sizi mutlu etmeye yetecek seviyededir.

Rüyada karga öpmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, düşmanların barışacağına delalettir.

Rüyada karga emzirmek bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada uçan karga sürüsü görmek aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada karga yemek eşi ile arasının açılacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga yumurtası görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kargayı uçarken görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada karga yuvası görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde karga görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments