Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargayı beslemek

Rüyada kargayı beslemek

Rüyada kargayı beslemek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, güllük gülistanlık olacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kargayı beslemek gördüyseniz:

  • Gerçek problemlere odaklanmalısınız.

Rüyada kargayı beslemek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına inanılır.

Rüyada karga beslemek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karga kovalamak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada karga saldırısı görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına inanılır.

Rüyada kargaya taş atmak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada karganın öldüğünü görmek büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada kargayla kavga etmek epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına yorulur.

Rüyada uçan karga görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments