Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga eti görmek

Rüyada karga eti görmek

Rüyada karga eti görmek insanların takdirini kazanacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, itibarını zedeleyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karga eti gördüyseniz:

  • Biran önce rejime başlayın.

Rüyada karga eti görmek rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada karga eti yemek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet eder.

Rüyada karga kovalamak yeni alanlara yöneleceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işarettir.

Rüyada karga tarafından ısırılmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, vefa göstereceğine inanılır.

Rüyada kocaman karga görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına delalettir.

Rüyada karga yavrusu sevmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına delalet eder.

Rüyada karga yemek ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, araba alınacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada karga ısırmasını görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments