Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga görmek

Rüyada karga görmek

Rüyada karga görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, gözden düşeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada karga gördüyseniz:

  • Basit şekilde araya mesafe koymak daha politik bir tavır olabilir.

Rüyada kargayla uğraşmak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada karganın elini ısırdığını görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına tabir olunur.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, umutlanacağına, konfor içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada karganın eve girdiğini görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına işarettir.

Rüyada evinde karga görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, şansının hep açık olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalettir.

Rüyada kargayı beslemek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah karga öldürmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada karganın ısırdığını görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments