Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük karga görmek

Rüyada çok büyük karga görmek

Rüyada çok büyük karga görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine inanılır.

Rüyada çok büyük karga gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızdan daha fazla verim almak ya da daha çok kazanmak için yeni planlar yapmanız ya da mevcut planlarınızdaki eksikleri gidermeniz gerekebilir.

Rüyada siyah büyük karga görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine inanılır.

Rüyada çok büyük karga görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük karga görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir karga görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine delalettir.

Rüyada kargaları kovalamak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Rüyada kedi karga görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine delalettir.

Rüyada karga olmak dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada karga ısırmasını görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments