Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karganın ısırmasını görmek

Rüyada karganın ısırmasını görmek

Rüyada karganın ısırmasını görmek çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, edilen duaların kabul edileceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karganın ısırmasını gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek akımlar veya rüzgarlar devreye girmeye başlıyor.

Rüyada karganın ısırmasını görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına delalet eder.

Rüyada karga ısırmasını görmek güzel ve doğru işler yapacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, maddi olarak epey kayıp verileceğine işaret eder.

Rüyada karga tarafından ısırılmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada karga uçurmak söz ve yetki sahibi olacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada karga yumurtası görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada kanadı kırık karga görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada karga yavrusu sevmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karga saldırısı görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments