Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah karga öldürmek

Rüyada siyah karga öldürmek

Rüyada siyah karga öldürmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah karga öldürmek gördüyseniz:

  • İşiniz, sosyal çevreniz veya kamu yararına gayretleriniz bir sonraki aşamaya taşınabilir.

Rüyada siyah karga öldürmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah büyük karga görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işarettir.

Rüyada siyah karga görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada siyah beyaz karga görmek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, durulacağına, güçlükle elde edilecek başarı işarettir.

Rüyada kargaların öldüğünü görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karga öldürdüğünü görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karga öldüğünü görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına inanılır.

Rüyada karga yavrusu öldürmek kötü gününden de geri duracağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments