Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrarını tuvalete yapmak

Rüyada idrarını tuvalete yapmak

Rüyada idrarını tuvalete yapmak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına yorulur.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak gördüyseniz:

  • Sizi mücadeleci ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete idrar yapmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak haksızlıklara uğranılacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette idrar yapmak çıkar için insanlara zulmetmeye, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada tuvalette idrar görmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete idrar yaptığını görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, her şeyin sarpa saracağına delalettir.

Rüyada bol idrar yapmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments