Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına idrarını yapmak

Rüyada altına idrarını yapmak

Rüyada altına idrarını yapmak yapılan hataların büyük belalar getireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada altına idrarını yapmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin düşüncelerinin sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada altına idrarını yapmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, ekonomik olarak kalkınacağına delalet eder.

Rüyada altına idrar yapmak çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hem de para kaybettireceğine delalettir.

Rüyada idrar yapmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çokça idrar yapmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya idrar yapmak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bardağa idrar yapmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Rüyada koyu renk idrar yapmak bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, planların sarkacağına rivayet eder.

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, hayırlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments