Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı idrar görmek

Rüyada sarı idrar görmek

Rüyada sarı idrar görmek kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada sarı idrar gördüyseniz:

  • Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir.

Rüyada sarı idrar yapmak hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı idrar görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada evin içine idrar yapmak yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kovaya idrar yapmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına alamet eder.

Rüyada idrar sıçradığını görmek başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, rahat rahat yaşayacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalettir.

Rüyada idrar görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada yatağa idrar yapmak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, haram mal yiyip içeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments