Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı elma yediğini görmek

Rüyada sarı elma yediğini görmek

Rüyada sarı elma yediğini görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı elma yediğini gördüyseniz:

  • Bir an önce, gereken uyarlamaları yapmaya başlamanız gerekiyor.

Rüyada sarı elma yediğini görmek kuş gibi hafifleyeceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, fikirlerinin can bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüye elma yedirmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin elma yediğini görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına tabir olunur.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kişinin kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada birine elma yedirmek yeni bir araca sahip olunacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalet eder.

Rüyada başkasının elma yediğini görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments