Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civcivin ısırdığını görmek

Rüyada civcivin ısırdığını görmek

Rüyada civcivin ısırdığını görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, konforunun artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, kafasının boşalacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivin ısırdığını gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan, verilen görevleri yerine getirebilecek kapasitede olmayan veya üzerine düşeni yapmayan kişiler ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Rüyada civciv ısırdığını görmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada civcivin ısırdığını görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok fazla civciv görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına işaret eder.

Rüyada civciv büyütmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, dünya malı elde edeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine işarettir.

Rüyada civciv tüyü görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada horoz tavuk civciv görmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına inanılır.

Rüyada kümeste civciv görmek kazancının tükenmeyeceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada tavuk civciv görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, gelirinin düşeceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments