Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı bornoz görmek

Rüyada sarı bornoz görmek

Rüyada sarı bornoz görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, onu yalnız bırakmayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı bornoz gördüyseniz:

  • Sizinle iş veya iş birliği yapmak isteyen kişiler ya da birlikte para kazanabileceğiniz konularla size gelenler olabilir.

Rüyada sarı bornoz giymek ziraat ve harmandan fayda görmeye, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarı bornoz görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bordo bornoz görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada yeşil bornoz görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi bornoz giymek zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz bornozlu adam görmek dualarının kabul olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni projelere atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah bornoz giymek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada bornozla dolaştığını görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, hayırlı kapıların açılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments