Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı bluz giymek

Rüyada sarı bluz giymek

Rüyada sarı bluz giymek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulur.

Rüyada sarı bluz giymek gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Rüyada sarı bluz giymek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sarı renk bluz görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Rüyada bluz giymek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bluz giydiğini görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, ailesini hem gururlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bluzu ters giymek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, dertlerin biteceğine, sevdiği birine hediye alacağına tabir olunur.

Rüyada lacivert bluz giymek daha büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, başarıları ile tanınacağına işaret eder.

Rüyada bluz giydiğini görmek şansızlığın kırılacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bluz giymek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments