Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bluzu ters giymek

Rüyada bluzu ters giymek

Rüyada bluzu ters giymek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, dünya malı edineceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada bluzu ters giymek gördüyseniz:

  • Aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayacak veya yaratıcılığınızı arttıracak şeylerle ilgilenmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bluzu ters giymek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada pembe bluz giydiğini görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalettir.

Rüyada yeni bluz giymek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı bluz giydiğini görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine delalet eder.

Rüyada mavi bluz giymek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada turuncu bluz giymek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı bluz giymek kıdem atlayacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret eder.

Rüyada krem rengi bluz giymek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments