Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bluz giymek

Rüyada bluz giymek

Rüyada bluz giymek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada bluz giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yatıştırabilmek ya da ikna edebilmek için belli başlı prensipleriniz ya da girişimleriniz konusunda ödünler vermeniz veya aslında olmadığınız birisi gibi davranmanız gerekebilir.

Rüyada mavi renk bluz giymek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, işlerini boşvereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bluz giymek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bluz giymek hayallerinin söneceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe bluz giydiğini görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, maddi olarak zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada gri bluz giymek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, iyi haberler alınacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına işarettir.

Rüyada sarı bluz giymek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi bluz giymek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, rahat geçinerek yaşayacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı bluz giydiğini görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments