Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert bluz giymek

Rüyada lacivert bluz giymek

Rüyada lacivert bluz giymek hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, işlerinde başarılı olacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada lacivert bluz giymek gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi görünenlerine icabet göstermenizde fayda var.

Rüyada lacivert bluz giymek önemli kişi haline geleceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada lacivert bluz görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah bluz giymek insanlar tarafından takdir edileceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, amaçlarına ulaşmaya tabir olunur.

Rüyada dar bluz giymek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bluzu ters giymek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada bluz giydiğini görmek aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk bluz giymek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bluz giymek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments