Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bluz giydiğini görmek

Rüyada yeşil bluz giydiğini görmek

Rüyada yeşil bluz giydiğini görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, kötü sözler duyulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil bluz giydiğini gördüyseniz:

  • Eski meslektaşlarla veya geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada yeşil bluz giymek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına işarettir.

Rüyada yeşil bluz giydiğini görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk bluz giymek emeklerin boş yere harcanacağına, ele geçen kazancın azalacağına, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına inanılır.

Rüyada beyaz bluz giydiğini görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bluz giydiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine yorulur.

Rüyada yeni bluz giymek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, hastalıkların iyileşeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bluz giymek eve kapanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına alamet eder.

Rüyada ipek bluz giymek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments