Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bluz giymek

Rüyada yeni bluz giymek

Rüyada yeni bluz giymek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bluz giymek gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada yeni bluz giymek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına delalet eder.

Rüyada yeni bluz görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bluz almak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sevindirici şeyler duymaya, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet eder.

Rüyada bluz giydirmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı bluz giydiğini görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada dar bluz giymek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada turuncu bluz giymek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına delalettir.

Rüyada yeşil bluz giydiğini görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments