Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bluz giydiğini görmek

Rüyada bluz giydiğini görmek

Rüyada bluz giydiğini görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine delalettir.

Rüyada bluz giydiğini gördüyseniz:

  • Kontrollü kalabilmek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Rüyada gri bluz giymek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalettir.

Rüyada ipek bluz giymek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı bluz giydiğini görmek müşkül durumların üstesinden geleceğine, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına delalettir.

Rüyada turuncu bluz giymek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine yorulur.

Rüyada sarı bluz giymek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işarettir.

Rüyada lacivert bluz giymek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına delalettir.

Rüyada pembe bluz giydiğini görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk bluz giymek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, tövbelerinin kabul olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments