Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk bluz görmek

Rüyada sarı renk bluz görmek

Rüyada sarı renk bluz görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, asil kimselerden çıkacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk bluz gördüyseniz:

  • Başta iş ilişkilerinizi çok iyi yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada sarı renk bluz görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk bluz giymek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada mavi renk bluz görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, varlıklı kimse olacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada sarı bluz giymek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada bluz almak hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil bluz görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine delalet eder.

Rüyada pembe bluz giydiğini görmek daha büyük adımlar atılacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulur.

Rüyada kahverengi bluz görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments