Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni beşik görmek

Rüyada yeni beşik görmek

Rüyada yeni beşik görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada yeni beşik gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapılması gerekiyorsa, kendiniz için en iyi pazarlık şartlarını oluşturmalısınız.

Rüyada yeni beşik görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, kişinin içinin daralacağına, yenileceğine, şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek beşiği satın almak hayata karşı bakışının değişeceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına tabir olunur.

Rüyada boş bebek beşiği görmek yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane beşik görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, mutluluğunun katlanacağına inanılır.

Rüyada ikiz bebek beşiği görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada beşik almak bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil beşik görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments