Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek

Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek

Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beşikte erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Karşı taraftan beklediğiniz şekilde davranmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, huzura erileceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, hayata karşı cesaretleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına delalet eder.

Rüyada ağaç beşik görmek lüksüne de lüks katacağına, zorlukların aşılacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işarettir.

Rüyada oyuncak beşik görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada bebek beşiği satın almak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına tabir olunur.

Rüyada sallanan beşik görmek makbul olan mallara kavuşacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, yenileneceğine ve can bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments