Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı apartman görmek

Rüyada sarı apartman görmek

Rüyada sarı apartman görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalettir.

Rüyada sarı apartman gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinize odaklanmalısınız.

Rüyada sarı apartman görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine inanılır.

Rüyada apartman dairesi satın almak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanlar görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada geniş apartman görmek yapacağı planların altüst olacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan apartman görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına işarettir.

Rüyada apartmanı yıkamak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına delalettir.

Rüyada yüksek apartmanda olmak galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, gelirinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments