Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı akıntı görmek

Rüyada sarı akıntı görmek

Rüyada sarı akıntı görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, hayırlı işlere imza atacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı akıntı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda uzun vadeli sözler verilebilir, anlaşmalar imzalanabilir.

Rüyada sarı akıntı görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına yorulur.

Rüyada akıntıya kapılmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine işarettir.

Rüyada kahverengi akıntı görmek güç kaybedeceğine, büyük hatalar yapacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına alamet eder.

Rüyada rahimde akıntı görmek iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalettir.

Rüyada genital akıntı görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada burun akıntısı görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Rüyada kadın akıntısını görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, malların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahim akıntısı görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments