Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş olmadan içki içmek

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, kendisine şifa olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak kişiler ya da arkadaşların samimiyetsizliği söz konusu olabilir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına tabir olunur.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, mal edineceğine alamet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına inanılır.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine yorulur.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments