Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içip sarhoş olmamak

Rüyada içki içip sarhoş olmamak

Rüyada içki içip sarhoş olmamak kötü durumlara düşürüleceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Bir an önce nasıl yol alacağınızı tasarlamalısınız.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bereket ve zenginlik olacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, işlerin çok iyiye gideceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, işten ve güçten el etek çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, işlerin günden güne bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek hanesine güneş doğacağına, kimseyle konuşmayacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada içip sarhoş olmak pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments