Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak işlerin toparlanacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, maddi yükünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Belli konularda mücadele veya rekabet söz konusu olabilir.

Rüyada rakı içmek sarhoş olmamak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada rakı içmek ama sarhoş olmamak iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına tabir olunur.

Rüyada rakı içip sarhoş olmamak kafasına göre birini bulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalettir.

Rüyada camide rakı içmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle rakı içmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, acı tecrübeler edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada zorla rakı içmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments