Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmek sarhoş olmamak

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına delalet eder.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak gördüyseniz:

  • Yardım alamasanız da istediğiniz birçok şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

Rüyada içki içmek sarhoş olmamak zararların üst üste geleceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada içki içmek ve sarhoş olmak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, helal ekmek yiyeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına işarettir.

Rüyada sarhoş olmadan içki içmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada içki içmek ama sarhoş olmamak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak asla gururundan ödün vermeyeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak büyük bir saygınlık kazanacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments