Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, yıpranacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada sarhoş baba görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, çabalarının boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babayı sarhoş görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, işsizseniz işe gireceğinize rivayet eder.

Rüyada babayı sarhoş görmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasını sarhoş görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, kötü yola sapmayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanı sarhoş görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments