Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada herkesi sarhoş görmek

Rüyada herkesi sarhoş görmek

Rüyada herkesi sarhoş görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kararlar alacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada herkesi sarhoş gördüyseniz:

  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Rüyada herkesi sarhoş görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, çözüm yolları bulamayacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada herkesten helallik istemek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada herkesin öldüğünü görmek kişinin alım gücünün yükseleceğine, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada herkesin ortasında banyo yapmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine delalettir.

Rüyada herkese yardım etmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada herkese küsmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, ekmeğin kesileceğine rivayet eder.

Rüyada herkesle vedalaşmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına delalet eder.

Rüyada herkesle kavga etmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments