Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, sorunların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var.

Rüyada kocanı sarhoş görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, maddi açıdan zarar edileceğine, ümitsizliğe işaret etmektedir.

Rüyada kocayı sarhoş görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş koca görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine alamet eder.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine alamet eder.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını sarhoş görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, işsiz kalmaya, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine tabir olunur.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmak refah düzeyinin düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakı içmek ve sarhoş olmamak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments