Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş kişi görmek

Rüyada sarhoş kişi görmek

Rüyada sarhoş kişi görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, büyük bir karar verileceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalettir.

Rüyada sarhoş kişi gördüyseniz:

  • Tekliflere açık olun.

Rüyada ölen kişiyi sarhoş görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişiyi sarhoş görmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarhoş görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sarhoş görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sarhoş kişi görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sarhoş görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, aşının da çoğalacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada sarhoşluk veren şeyler görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına inanılır.

Rüyada birini sarhoş görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments