Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş kovalamak

Rüyada sarhoş kovalamak

Rüyada sarhoş kovalamak büyük bir parasızlık yaşanacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş kovalamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların istediğiniz şekilde ilerlemesini veya sonuçlanmasını istiyorsanız, bazı sırlar saklamanız gerekebilir.

Rüyada sarhoş kovalamak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının sarhoş olduğunu görmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sarhoş olduğunu görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi sarhoş görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarhoşları görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şarap içmek sarhoş olmamak insanlarla arasının iyi olacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sarhoş görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini sarhoş görmek rahat geçinerek yaşayacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments