Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş koca görmek

Rüyada sarhoş koca görmek

Rüyada sarhoş koca görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, en pahalı evlerde oturacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hastalıklarının düzeleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş koca gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi duymuyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada kocanı sarhoş görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada sarhoş koca görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kocasını sarhoş görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalettir.

Rüyada kocayı sarhoş görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarhoş damat görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmek sarhoş olmak başarısının ve mutluluğunun artacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments