Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayı sarhoş görmek

Rüyada kocayı sarhoş görmek

Rüyada kocayı sarhoş görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocayı sarhoş gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmemeniz gerekiyor.

Rüyada sarhoş koca görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını sarhoş görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocanı sarhoş görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına inanılır.

Rüyada kocayı sarhoş görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rakı içip sarhoş olmak kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına işarettir.

Rüyada oğlunun sarhoş olduğunu görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, iş hayatında günah işleyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments