Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına delalettir.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını sarhoş görmek prestij kazanılacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada kocanı sarhoş görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine inanılır.

Rüyada kocayı sarhoş görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulur.

Rüyada sarhoş koca görmek Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına işarettir.

Rüyada sarhoş gibi olmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini sarhoş görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments