Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş damat görmek

Rüyada sarhoş damat görmek

Rüyada sarhoş damat görmek hayallerde değişiklikler olacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş damat gördüyseniz:

  • Teşekkürler zaman ayırdığınız için.

Rüyada sarhoş damat görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarhoş koca görmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş dövmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini sarhoş görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarhoş olamamak sağlık problemleri içinde olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, koltuğunun yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini sarhoş görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarhoş bi adam görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada babanı sarhoş görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments