Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını sarhoş görmek

Rüyada kocasını sarhoş görmek

Rüyada kocasını sarhoş görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kinin ve nefretin son bulacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını sarhoş gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız artıyor.

Rüyada kocanın sarhoş olduğunu görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının sarhoş olduğunu görmek rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada kocanı sarhoş görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını sarhoş görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, zor durumların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kocayı sarhoş görmek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalettir.

Rüyada sarhoş koca görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, itibar kazanacağına, olumsuz haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada herkesi sarhoş görmek sevinçli haberler geleceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kendisine şifa olacağına delalettir.

Rüyada birinin sarhoş olduğunu görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments